РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

Есенна АКЦИЯ +50%

Попълни своя портфейл с избрана от теб сума и получи 50% бонус! Кампанията е валидна само до 31.10.21г!

Захрани сега и спести за в бъдеще!
Вземете своя бонус от 50% сега, захранвайки портфейла си с избрана от вас сума и го ползвайте за вашите бъдещи резервации, независимо от периода, сезона или класа автомобил. Това автоматично ще ви спести значителна сума при резервации , направени за високите летни сезони или през празнични дни!

Условия :
1. Захранената сума може да бъде изтеглена по всяко време, в случай че размислите и искате да си върнете парите обратно;
2. Възстановява се само платената сума , без начисления бонус;
3. Захранената сума + бонуса към нея могат да бъдат ползвани за резервации, 90 дни след датата на захранването;
4. Сумата в портфейла може да бъде ползвана за една или няколко резервации и без ограничение във времето;
5. Минималната сума за захранване е 100€.