РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

Политика за отказване

Анулиране на резервация:

(1) При отказ от резервация в последния момент, предплатената сума се качва във Вашия портфейл в профила Ви и ще е на разположение за ползване за бъдещи резервации, без ограничение във времето.За периода, в който сумата се намира в портфейла на Клиента, ИзиРент не дължи лихва или каквото и да е друго обезщетение.

(2) При отказ от резервация до 48 часа преди заявения час за получаване на превозното средство, предплатената резервационна такса се възстановява на Клиента до 20 работни дни.

В случай че резервацията е направена чрез друга онлайн платформа за рент-а-кар услуги, на която ИзиРент предлага своите услуги, отказът или отмяната на резервация, съответно връщането на резервационната такса се извършва съгласно Общите условия/политиката на съответната платформа.;

(3) Онлайн резервацията може да бъде отказана от Клиента, чрез посочените по-долу начини:

- в директория " Моят Профил" , изберете въпросната резервация и натиснете бутона отказ;

- в директория " Оплакване и поддръжка", попълнете контактната форма;

- изпратете имейл на [email protected] със задължително указани номер и датат на резервацията;

- обадете се на телефон +359 700 50 700.

(4) При смяна на автомобила от страна на Наемателя с по-нисък клас от заявения, разликата в сумата не се възстановява.

(5) Компанията си запазва правото да откаже резервация при невъзможност да предостави поръчания автомобил (или аналогичен), като заплатената от Наемателя сума ще му бъде напълно възстановена.

(6) Освен в случаите, предвидени в настоящите условия, ИзиРент си запазва правото да откаже да предостави автомобил в случай на непристойно и/или неадекватно поведение на Клиента или когато съществува основателна причина да се предполага, че Клиентът няма да може да изпълни договора. В този случай резервационната такса се възстановява на Клиента, освен ако нещо друго не е предвидено в Общите условия

(7) Удължаване на наем на автомобил може да бъде направено чрез онлайн заявка и плащане, през сайта на компанията или в офис на ИзиРентБългария , минимум един ден предварително, преди изтичането на настоящия договор за наем.

Цената на наема зависи от периода на удължаването му за съответния автомобил, актуална към датата на заявката със задължително начисляване на такса „Пълно Покритие“.

(7.1) Наемателя няма право да управлява автомобил на компанията с изтекъл, неподновен или неплатен договор за наем. В противен случай ИзиРентБългария запазва правото си да обяви автомобила за откраднат/присвоен от Наемателя и да търси правата си по всички законови начини за възстановяване на сумата по пазарна цена на съответния автомобил, ведно с всички пропуснати ползи, причинени от Наемателя

(7.2) ИзиРентБългария запазва правото си да откаже заявка за удължаване на наем.