РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger
 • Промо пакет

  missing image

  Плащате:
  100.00 €

  Получавате:
  120.00 €

  Валиден за период на наем: от 2023-05-30 до 2027-05-30 Купи

  Вземете 20 евро бонус!

  Купете сега ваучер на стойност 100 евро и разполагайте с 120 евро кредит за Ваши бъдещи резервации.

  Условия:

  - Ваучерът от 100 евро генерира кредит в размер на 120 евро във Вашата сметка в "моят профил" на сайта ни.

  - С ваучера можете да платите наем на автомобил с дата на получаване два месеца след покупката му.

  - В случай, че резервацията Ви е на по-ниска стойност, сумата по остатъка от Вашия ваучер се запазва в сметката Ви и може да се използва за следваща резервация/и.

  - За да се възползвате от предложението ни, плащането трябва да бъде извършено 100% - онлайн или в наш офис, за което ще Ви бъде издаден документ за потвърждението му.

  - За да активирате ваучера си. трябва само да въведете промо кода, написан върху него, след като сте влезли в профила си.

  - При отказ от резервация, ползваната/платена сума за нея се възстановява отново като налична в портфейла Ви, намиращ се в "моят профил".

  - Наличните суми и остатъци в Портфейла могат да бъдат ползвани за неопределен брой резервации, но не подлежат на фактическо възстановяване.

   !!! НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЛЗВАНИ ДВА ИЛИ ПОВЕЧЕ ПРОМО ВАУЧЕРА ЗА ПЛАЩАНЕТО ПО ЕДНА И СЪЩА РЕЗЕРВАЦИЯ !!!

   

  "Подари на приятел"

  Ако желаете да подарите ваучер на приятел е необходимо да предоставите неговия имейл. Сумата ще се прехвърли директно в акаунта му.

  Плащате:
  100.00 €

  Получавате:
  120.00 €

  Валиден за период на наем: от 2023-05-30 до 2027-05-30 Купи