РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

За нас


     


   За Изи Рент България

 

Изи Рент България е национална компания за отдаване на коли под наем. Вече над 9 години, фирмата ни предлага нови и безупречно поддържани автомобили на най-ниски цени на българския пазар. Благодарение на професионалната си работа и отлично обслужване, Изи Рент България се налага като един от лидерите в сферата на рент-а-кар услугите.

Днес, компанията ни разполага с отлично поддържан автомобилен парк, наброяващ над 850 автомобила от различни класове и марки. Сред тях ще откриете малки, икономични коли, семейни автомобили, джипове, 4x4, минибусове, както и луксозни модели от водещите автомобилни марки. Всяка година гамата ни от предлагани автомобили се обновява и допълва от последни модели коли, които да отговорят и на най-високите очаквания на клиента.

Всички превозни средства в нашия парк са притежавани и поддържани от нас. За да гарантираме винаги безупречна услуга, фирмата ни разполага и със собствени автомивки и сервизи за обслужване на автомобилите. Наемайки кола от Изи Рент България, Вие получавате сигурен и удобен автомобил, в който да се чувствате комфортно и надеждно. Всички наши коли са оборудвани с климатик, ABS, въздушни възглавници, радио/CD и алармена система.

Компанията ни предоставя възможността за наемане на кола за краткосрочен и дългосрочен период. Имаме и дългогодишен опит в организирането на трансфери на територията на България и извън нея.

  

   Нашите офиси

 

Изи Рент България разполага с офиси на бул. Брюксел 11 - гр.София, Летище София, Летище Варна, Летище Бургас и курорта Слънчев бряг.

На Летище София разполагаме както с офис на Терминал 1, така и с рент-а-кар гише на Терминал 2. За максимално удобство на нашите клиенти и двата ни фирмени обекта се намират в Залите за пристигащи и са лесно разпознаваеми, благодарение на открояващото фирмено брандиране.

На летище Варна клиентите ни лесно могат да намерят нашия офис в Зала Пристигащи. 

Офиса на Изи Рент България в Бургас можете да откриете на Терминал 2, Летище Бургас, Зала за пристигащи. Отново за комфорта на нашите клиенти, обектът е впечатляващо обзаведен, удобен и видим за всеки нов посетител.

В Слънчев бряг компанията ни разполага и с офис, и с централна база. И двете локации се намират на възлови места, достъпни и лесни за откриване от всички клиенти, непознаващи района.

Наемането на автомобил от Изи Рент България става бързо и удобно благодарение на новата ни улеснена система за резервации. Уеб платформата предоставя всички необходими функции от последно поколение, гарантиращи сигурен и удобен достъп до нужната информация.

Системата e 100% защитена със сертификати за разплащане и съхранение на лични данни. Всеки потребител на сайта ни може да създаде собствен профил, в който да вижда историята на направените резервации и да следи актуалните ни ценови оферти и промоции.

Име на Фирмата: ИзиРентБългария ЕООД
ЕИК: BG202163172
адрес: гр.Несебър, к.к.Слънчев бряг -8240, хотел Карлово


 

В Изи Рент България получавате:

  • Чисто нови и безупречно поддържани автомобили под наем;
  • Ниски и конкурентни цени;
  • Избор от различни класове – икономични, автоматични коли, SUV джипове, миниванове, 4x4, луксозни автомобили и кабриолети;
  • Гарантирано 24/7 висококачествено обслужване;
  • Бърза връзка по телефона или Skype, Viber, WhatsUp;
  • Удобен онлайн каталог за резервация на автомобил;
  • Различни начини за плащане – в брой, по банков път, онлайн с кредитна карта или PayPal;
  • Възможност за наемане и получаване на кола от летища София, Варна и Бургас;
  • Трансфер от/до всички летища (София, Бургас, Варна, Истанбул), а също така и от избрано от Вас населено място.