РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

Кой е най-подходящият за Вас клас автомобил под наем?

Автопарк

Easy Rent Bulgaria предлага на своите клиенти коли под наем от различни марки и модели, които да отговорят на специфичните изисквания на всеки клиент.

Автопаркът ни включва над 600 автомобила, предимно чисто нови коли. Сред тях можете да откриете коли с различни двигатели и скоростни кутии - автоматични или ръчни. Всички наши коли са в безупречно състояние и са преминали технически прегледи. Наемайки кола под наем, можете да заявите допълнителна SuperCover застраховка, екстри като 4G Wi-Fi, навигация, детско столче за кола. Получавате още възможност за неограничен пробег, винетка и безплатно вписване на втори шофьор по време на наема.

Резервирайте най-подходящата за Вашите нужди кола под наем през онлайн формата на сайта ни или я заявете в някой от офисите ни на Летище София, Терминал 1 или Терминал 2, Летище Бургас или Слънчев бряг.

Можете да избирате между:

- Икономичен клас;
- Компактен клас;
- Комби;
- Миниван и бус;
- Джип;
- Луксозен.

 

  • Икономична кола под наем

Автомобилите от икономичните класове са удобнo и практичнo решение за градски, а защо не и извънградски условия. Те са маневрени, лесни за паркиране, a ниският им разход на гориво и изгодна цена за наем ги превръщат в чудесно решение за рент-а-кар кола.

Този тип автомобили предоставят добри условия за придвижване на до четирима пътника и разполагат с място за багаж за 2 куфара/раници.

 

  • Компактни автомобили под наем

Easy Rent Bulgaria предлага на своите клиенти различни варианти за наем на коли от компактния и стандартен клас. Този тип автомобили предоставят удобно пътуване, както в типично градски условия, така и при по-дълги разходки из страната и чужбина.

Повечето наши клиенти предпочитат точно тази категория коли под наем, тъй като те им осигуряват повече комфорт, разумна цена и икономичен двигател. Стандартният тип автомобил е практичен, но същевременно предлага лукс и удобство, повече пространство и възможности, когато пътувате с компания или със семейството си.

В автопарка ни ще откриете разнообразна селекция от марки компактни коли, които ще Ви предложат достатъчно удобство за 4+1 пътници и място за багаж: до 3 куфара/раници.

 

  • Комби автомобил под наем

Нуждаете се от допълнително място за багаж и гарантиран комфорт на пътуване? Разгледайте нашите предложения комби коли под наем на ниски цени!

Комби автомобилите са често избиран вариант за дълги, извънградски разстояния, за семейни пътувания и за случаите, в които се нуждаете от повече пространство за багаж.

Easy Rent Bulgaria Ви предоставя богат избор на марки и модели комби коли за наемане: Renault Clio Grandtour или Megane, Mazda 6, VW Passat, Toyota Avensis и луксозната Mercedes-Benz E-Class. Повечето от тях във вариант с автоматични скорости.

 

  • Пътнически бусове под наем

Easy Rent Bulgaria предлага на Вашето внимание 7 и 9-местни пътнически бусове под наем на изгодни цени. Ако сте планирали почивка с цялото семейство или с голяма компания приятели, заложете на нашите предложения за миниван под наем!

Изберете между Hyundai, Nissan, Renault и Mercedes и бусове със 7, 8 и 9 места и стартирайте една незабравима почивка в България или чужбина!

Освен достатъчен брой пасажерски места, миниван вариантите от нашия автопарк ще Ви предложат и комфорт, функционалност и дори луксозен интериор (гарантиран при Mercedes Viano). Доверете ни се, за да имате сигурен и надежден партньор във всяка ситуация!

 

  • Джипове под наем

Избирайки джип под наем от Easy Rent Bulgaria, Вие получавате максимално удобство, стил, комфорт на шофиране, стабилност и перфектна проходимост и то, на изгодна цена. В нашия автопарк ще откриете отлични варианти за рент-а-кар джипове от водещи автомобилни марки: VW, Porsche, Land Rover, Honda, Nissan и Renault.

Дали ще заложите на компактен, градски SUV или пък на по-мощен и динамичен вариант - бъдете сигурни, че получавате технически изряден автомобил, който ще отговори на изискванията Ви. Джипът е перфектно решение за лятната или зимна почивка, както и за всеки един по-дълъг преход в страната. Автомобилите със задвижване 4х4 се характеризират с подобрена проходимост и сигурност на пътя, което Ви дава възможност да посетите всяка една дестинация в България.

 

  • Луксозен автомобил под наем

Ако имате нужда от луксозен автомобил за бизнес среща или пътуване, ние от Easy Rent Bulgaria можем да Ви предложим бизнес клас автомобили на най-добри цени.

Луксозните коли под наем предлагат неповторим лукс и комфорт по време на Вашето пътуване. Можете да избирате между Mercedes-Benz E-Class, Audi A6, Audi A8, Mercedes-Benz S-Class, Mercedes-Benz S 300 Hybrid Long 222 и още други.

Както при всички останали класове автомобили, можете да вземете вашата кола под наем от някой от нашите офиси или да заявите трансфер до избрана от Вас дестинация.

 

  • Кабриолети под наем

Easy Rent Bulgaria е единствената компания в България, предлагаща кабриолети под наем и то на топ цени! Това е един от класовете автомобили, с който компанията ни се отличава и няма конкуренция в цялата страна.

Клиентите ни имат възможността да наемат луксозни коли клас "Кабрио" на топ цени в някои от офисите ни в Слънчев бряг, Бургас или София. Или да заявят трансфер до избрана дестинация.

Кабриолетът е кола, която е изключително актуална през летния сезон – създава усещане за свобода и безкрайна ваканция. С един страхотен кабриолет под наем можете безпроблемно да се насладите на слънчевите лъчи, морския бриз и забележителностите, разкриващи се по пътя Ви.

 

Изберете най-подходящият за Вас автомобил под наем от Easy Rent Bulgaria: разгледайте всички предложения тук!

Всички новини