РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

Ексклузивни нови попълнения - MERCEDES-BENZ E-CLASS 4MATIC 2019

Клиентите на Easy Rent Bulgaria вече могат да резервират ексклузивно чисто нови Mercedes-Benz E-Class луксозни автомобили!

С тези нови попълнения, Easy Rent Bulgaria се превръща в първата рент-а-кар компания в България, която предлага наемане на изключително стилния и луксозен Mercedes-Benz E-Class 4matic 2019.

Моделът разполага с последно ниво на оборудване и безопасност, а изключително пъргавият му двигател и сигурното 4х4 задвижване ще Ви осигури невероятна динамика, първокласно усещане, но и спокойствие на пътя. 

Комфортът, разбира се, е едно от главните качества на лидерът Mercedes-Benz. E-Class поставя нови стандарти в бизнес класа, предоставяйки съвременен, просторен и интелигентен интериор.


Ако искате и Вие да се насладите на новите ни предложения, заповядайте в офисите на Easy Rent Bulgaria.

 

Резервирай сега своя автомобил тук.

 

 

Всички новини