РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

200 чисто нови автомобила Renault разширяват автопарка ни!

200 чисто нови автомобила Renault допълниха официално автопарка на Easy Rent Bulgaria. С новите попълнения, рент-а-кар компанията ни вече разполага с над налични 600 коли от различни класове и марки.

Сред новите ни попълнения модели 2018 година са удобният и практичен Clio, по-големият Clio Grandtour, впечатляващият кросоувър Captur, елегантният Megane и 9-местният Trafic. Всички те са вече налични и готови за първите щастливци, които ще се качат в тях.

Новите ни Renault предложения са отличен избор за рент-а-кар автомобил, тъй като могат да предложат удобно, икономично пътуване, съчетано с комфорт и впечатляваща визия.

Последните модели от гамата се отличават с Full-LED Pure Vision предни светлини, които не само подобряват външния вид на автомобила, но намаляват заслепяването при шофиране, грижейки се за безопасността. Ефектните C-образни LED дневни светлини пък вече са се превърнали в емблематични за дизайнерския почерк на марката.

Автомобилите са в изкусителна палитра от цветове: от огнено червени и морско сини нюанси през бели перлени и платинено сиви до класическите черни.

Както винаги досега, рент-а-кар колите на Easy Rent Bulgaria разполагат с климатик/климатроник, GPS навигация и различни екстри като 3G/4G свързаност, Bluetooth, сензори за паркиране, медия възпроизвеждане (в зависимост от версиите).



Резервирайте сега чисто нов автомобил Renault на ексклузивни цени от Easy Rent Bulgaria!

Всички новини