РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

100 нови автомобила Fiat от Easy Rent Bulgaria

Чисто нови модели автомобили Fiat разширяват автопарка на Easy Rent Bulgaria. Клиентите ни вече имат възможността да изберат за своето приятно и сигурно пътуване Fiat Tipo Седан и Комби модели 2019, както и компактния джип Fiat 500x.

Със 100-те нови попълнения автомобилният парк на компанията ни се увеличава до 750 коли от различни класове и марки, които могат да задоволят и най-високите изисквания на клиентите.

Комфортният Fiat Tipo е подходящ както за семейни, така и за бизнес пътувания. Съвременният му дизайн и практичен интериор го превръща в отличен избор за рент-а-кар автомобил за всяка ситуация.

Ако желаете да заложите на модел от гамата на компактните кросоувъри, сред предложенията на Easy Rent Bulgaria вече ще откриете и впечатляващият Fiat 500x. Със своя емблематичен дизайн и динамика той със сигурност ще превърне всяко пътуване в още по-запомнящо се и приятно изживяване.

 

Изберете своя автомобил сега!

Всички новини