РАНГ # 1 от 62. Най-доверената компания за автомобили под наем в България от Trip Advisor ☆☆☆☆☆                                                          !

Уважаеми Клиенти, поради създалата се епидемична ситуация и все по-усложняващата се обстановка, ние от ИзиРентБългария бихме искали да Ви уведомим и уверим, че салоните на автомобилите ни се дезинфекцират със специални препарати на спиртна основа , непосредствено преди предаването на автомобила на всеки Клиент, обръщайки сериозно внимание на най-често ползваните места по интериора, като волан, дръжки, седалки, бутони, скоростен лост и други.

menu trigger

Поморие


Автомобил под наем до Поморие!

Поморие (Pomorie) е считано за най-слънчевото място по българското Черноморие. Това е третият по големина крайморски град в страната, след Варна и Бургас, и чудесен избор за лятна почивка.

Ако искате и Вие да организирате Вашата почивка със семейство и приятели, Easy Rent Bulgaria може да Ви предложи богат избор на автомобили под наем на ексклузивни цени! Нашият автопарк разполага с над 600 коли под наем от различни класове: икономични, семейни седани и комби автомобили, SUV джипове, минивани и луксозни модели. Използвайте формата ни за резервации и изберете подходящия за Вас автомобил: тук!

Разстояния:

  • София – Поморие: 351 км. Приблизително време за пътуване: 4 часа 40 минути
  • Бургас – Поморие: 14 км. Приблизително време за пътуване: 20 минути
  • Варна - Поморие: 76 км. Приблизително време за пътуване: 1 час
  • Слънчев бряг - Поморие: 17 км. Приблизително време за пътуване: 20 минути

Повече за Поморие:

Поморие се намира на приблизително 20 км от Бургас и е бил основан като гръцка колония с името Анхиало в края на V в. пр. Хр. Чак до началото на миналия век, градът е един от най-важните черноморски градове по българските земи.

Уникални исторически и културни паметници, известни и днес, са Тракийската куполна гробница, музейният обект "Стари анхиалски солници", църквите "Христос" и "Св. Богородица", манастирът "Св.Георги" и архитектурният резерват "Стари поморийски къщи". Забележителност на града е аязмото в манастира "Св.Георги". Според историята там са заровени част от мощите на Св. Георги, а изворът над тях е с лековита вода.

На празника на града 6-ти Май се организира годишният събор в града, като част от традицията е посещаване на аязмото, където всеки си налива вода за здраве. Това е интересен повод да посетите града за видите местните обичаи и празнична атмосфера.

Заради широката си плажна ивица и интересната си инфраструктура, Поморие се е превърнало в любимо място на семейства с малки деца. Част от летните събития в града са "Седмицата на морето" и "Яворови дни".


Резервирай
Всички дестинации